Angoloktatás, magánóra Érd, Diósd, Tárnok, Budaörs és környéke, Budapest XXII. kerület

Bemutatkozás

Csákány Tamás angoloktatás Csákány Tamás angol magántanár vagyok.

Fő profilom az angol nyelv és szaknyelv (üzleti, gazdasági, pénzügyi, kereskedelmi, idegenforgalmi) oktatás, korrepetálás, alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés és helyes kiejtés, beszéd fejlesztés.

Személyre szabott, beszédcentrikus oktatással a mindennapi életben használható nyelvtudást adok tanulóim kezébe. Jól fogsz kommunikálni mindenféle helyzetben és az angol anyanyelvűek megértésével sem lesz gondod.

A nyelvtant rendszerezve, érthetően magyarázom, és mindenkivel a saját igényei szerint gyakoroltatom be. A saját időbeosztásod és tanulási tempód szerint tudsz haladni. Segítek abban, hogy optimálisan haladj a tananyagban, és reális határidőn belül elérd a célodat.

Igyekszem olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm.

Kedves, vidám és segítőkész vagyok. Fiatalos, lendületes stílusban tanítok. Az órák jó hangulatban szoktak eltelni. Rugalmas időbeosztásban hétfőtől szombatig reggel 6-tól este 10-ig vállalok órákat.

Az a filozófiám, hogy kellő elszántsággal mindenki megtanulhatja a nyelvet. Nincs olyan, hogy rossz nyelvérzék, csak rossz módszerek vannak. Ezért nagyon fontos a személyre szabott tanulási stílus. Mindenkinél az a módszer a legjobb, amit alkalmazva élvezi a nyelvtanulást és folyamatosan fejlődik a nyelvtudása.

Ezen kívül vállalok még fordítást, tolmácsolást, rövid határidővel, reális áron.

Fordulj hozzám bizalommal!

06 30 864 7759