Angoloktatás, magánóra Érd, Diósd, Tárnok, Budaörs és környéke, Budapest XXII. kerület

Üzleti angol

Tapasztalatból tudom, hogy az angol nyelv ismerete ma már nélkülözhetetlen egy cég vagy vállalkozás mindennapjaiban. Egyre többen vannak azok a nyelvtanulók, akiknek nem elég az általános angol nyelvismeret, mert az üzleti életben is szeretnének érvényesülni. Manapság szinte minden munkahelyen követelmény az aktív nyelvismeret.
A nemzetközi vállalatoknál, és minden olyan cégnél, ahol külföldi partnerekkel, munkatársakkal írásbeli és szóbeli kommunikáció folyik, szükség van aktív angol nyelvtudásra. Az üzleti angol szókincs elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez.

Az oktatás főbb területei

Magad / céged működésének bemutatása

A munkához szükséges telefonhívások begyakorlása, telefonhívás kezdeményezése és fogadása, üzenethagyás és átvétel, időpontegyeztetés, megbeszélt időpont megváltoztatása.

A munkájához szükséges hivatalos e-mailek megírása és korrigálása, emailek szókincse, nyelvezete, nyelvhelyesség, különböző célú emailek írása (köszönetnyilvánítás, érdeklődés, reklamáció, értekezlet megszervezése, meghívások, stb.).

A munkájához szükséges prezentáció, beszámoló készítése, megtartása, a prezentáció megtervezése, prezentációs technikák.

Üzleti cikkek, leírások, gazdasági szövegek értelmezése.

Kommunikáció az üzleti partnerekkel, munkatársakkal, tárgyalás lebonyolítása.

Állásinterjúra felkészítés

A legtöbb álláshirdetésben kifejezetten elvárás az angol nyelvismeret. Óriási előnnyel indul az a pályázó, aki magabiztosan tud angolul kommunikálni egy interjús szituációban.

A felkészítés főbb területei

Hatékony önéletrajz és kísérőlevél írása

Az önéletrajzban leírtak bemutatása

Kommunikáció az interjúztatóval az interjú előtt, alatt, után

Felkészülés az interjú kérdéseire, kérdéstípusaira


Céges angol nyelvoktatás

Vállatra szabott kiscsoportos nyelvoktatás. A cég speciális igényeihez igazodva alakítom ki az oktatási sílust és a tematikát. A cél, hogy kollégáinak ne okozzon gondot az angol nyelvű üzleti levelezés, telefonálás és prezentáció.
A termékek és szolgáltatások külföldre történő értékesítésénél a meggyőző, magabiztos üzletkötők minden cég biztos sikere.