Angoloktatás, magánóra Érd és környéke

EURO nyelvvizsga (EUROEXAM)

Egyetlen olyan nyelvvizsga típus, amelynek kétnyelvű és egynyelvű változata is létezik.
Mindkét változat államilag elismert felvételinél, diplománál érvényes bizonyítványt ad, alapfok (B1).középfok(B2) felsőfok(C1).
Vizsgatípusok: szóbeli, írásbeli, komplex.
Az egynyelvű mindenben megegyezik a kétnyelvű változattal, csupán a Mediation rész hiányzik belőle. Egynyelvűt annak érdemes választani, akinek a fordítás gyengéje. Az Euro fordítási feladatánál elsősorban az értelmet, a kulcsszavakat nézik, a stilisztika másodlagos. A valódi kommunikációs készséget a nyelv mindennapi életben való használatának képességét mérik. Életszerű feladatai miatt szeretik a nyelvtanulók. A szóbeli érdekessége a tolmácsolás, ami szintén nem jelent megoldhatatlan feladatot. Az írásbeli rész és a magnóhallgatás rész egyben van. Több különböző magnóhallgatási feladat van a vizsgán, ez a legnehezebb része.
Összességében az EURO egy igen jó vizsga. A változatos feladat-összetétel azért jó mert így nem fordulhat elő, hogy egyetlen feladat elrontásával az egész vizsgád oda, mint más vizsgatípusoknál. Az EURO főleg szervezésben erős, a vizsgán a környezet kellemes és amennyire lehet, stresszmentes. Készülj fel, egész napos, hosszú és fárasztó!
Felkészülésnél használhatsz szótárat.
Létezik Business változat is Europro néven.

http://www.euroexam.org/