Angoloktatás, magánóra Érd és környéke

Angoloktatás mindenkinek

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ORIGO nyelvvizsga

ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca)
Mert államilag elismert nyelvvizsga, felvételinél, diplománál elismert bizonyítványt ad alapfok(B1) középfok(B2) felsőfok(C1).
kétnyelvű
Vizsgatípusok: szóbeli, írásbeli, komplex.
Azoknak ajánlott, akik nyelvtan-központúan tanulnak, sok tesztkérdés vonatkozik például a nyelvi kivételekre, erősek a fordításban (tehát magyarul is igényesen fogalmaznak), és hazai munkahelyen vagy iskolában kamatoztatják a papírt. Nyelvtani követelményrendszere vetekszik az FCE vizsgáéval. Jól kidolgozott áttekinthetõ rendszere van.
Azoknak ajánlott, akiknek a magyar nyelvű fogalmazás nem okoz gondot, hisz az idegen nyelvrõl magyarra fordításnál, valamint a szövegértésnél leginkább erre van szükség. A nyelvtani teszt és a szigorúbb pontozás miatt, a sok nyelvtani hibával dolgozó diákok számára valóban nehéz lehet. A szóbeli része viszont semmivel sem nehezebb, mint más vizsgáké. Könnyebben irányíthatod a beszélgetést arra, amerre szeretnéd, és a vizsgáztatóval beszélsz, és nem egy másik vizsgázóval, ami sok esetben könnyít a vizsgán. A magnóhallgatás részénél eggyel többször hallgathatod meg a szöveget, mint az egynyelvű vizsgákon, de a kérdéseket magyarul teszik fel, és a válaszokat is magyarul várják rá.

http://www.itk.hu/