Angoloktatás, magánóra Érd és környéke

ORIGO nyelvvizsga

ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca)
Mert államilag elismert nyelvvizsga, felvételinél, diplománál elismert bizonyítványt ad alapfok(B1) középfok(B2) felsőfok(C1).
kétnyelvű
Vizsgatípusok: szóbeli, írásbeli, komplex.
Azoknak ajánlott, akik nyelvtan-központúan tanulnak, sok tesztkérdés vonatkozik például a nyelvi kivételekre, erősek a fordításban (tehát magyarul is igényesen fogalmaznak), és hazai munkahelyen vagy iskolában kamatoztatják a papírt. Nyelvtani követelményrendszere vetekszik az FCE vizsgáéval. Jól kidolgozott áttekinthetõ rendszere van.
Azoknak ajánlott, akiknek a magyar nyelvű fogalmazás nem okoz gondot, hisz az idegen nyelvrõl magyarra fordításnál, valamint a szövegértésnél leginkább erre van szükség. A nyelvtani teszt és a szigorúbb pontozás miatt, a sok nyelvtani hibával dolgozó diákok számára valóban nehéz lehet. A szóbeli része viszont semmivel sem nehezebb, mint más vizsgáké. Könnyebben irányíthatod a beszélgetést arra, amerre szeretnéd, és a vizsgáztatóval beszélsz, és nem egy másik vizsgázóval, ami sok esetben könnyít a vizsgán. A magnóhallgatás részénél eggyel többször hallgathatod meg a szöveget, mint az egynyelvű vizsgákon, de a kérdéseket magyarul teszik fel, és a válaszokat is magyarul várják rá.

http://www.itk.hu/